10 mei: Las Vegas
Vandaag zijn we voor de verandering eens wat later opgestaan. We zijn van plan om het ontbijtbuffet bij Hotel Paris te nemen, maar als we daar aankomen staat er een rij waar je u tegen zegt! We hebben geen zin om zo lang te wachten dus draaien we ons om en lopen terug naar ons hotel. Daar gaan we in de, heel wat kortere, rij voor het Tropical Breeze Restaurant staan. We eten ons ontbijt en besluiten daarna naar het Las Vegas Outlet Center te rijden. Lilianne en Erik zijn hier gisteren al geweest met hun jongens, dus zij besluiten de Strip op te gaan. We pakken de auto en rijden binnen 10 minuten naar het Outlet Center. Voordat we er erg in hebben, zijn we uren verder en honderden dollars armer. Leve de lage dollarkoers! We hadden er qua kofferruimte rekening mee gehouden dat we misschien extra kleding zouden kopen, maar toch moeten we weer een koffer aanschaffen om alles mee te kunnen krijgen. We rijden nog even naar de nieuwe Town Square Mall om voor Michelle te shoppen bij de Abercrombie & Fitch winkel en drinken daarna een lekkere bak koffie bij Seattle’s Best Coffee

klik op de foto voor vergroting klik op de foto voor vergroting

Met een volgeladen auto rijden we terug naar het hotel. We stoppen even bij het bekende ‘Welcome to Las Vegas’ bord om een foto te maken. Er is zojuist een enorme stretched hummer gestopt met daarin een bruidspaar en hun gasten. Zelfs Elvis ontbreekt niet ;).

klik op de foto voor vergroting


Nadat we foto’s gemaakt hebben rijden we terug naar het Flamingo Hotel. We rommelen wat op onze kamer en lopen daarna de Strip op. We kijken wat rond en gaan dan bij het Venetian Hotel naar binnen om ons te vergapen aan de inrichting van het hotel. Het blijft verbazingwekkend dat het Venetiaanse thema zo goed uitgewerkt is in het hotel, compleet met kanalen en gondels! We lopen wat rond en gaan daarna eten bij het Outback Steakhouse verderop. Gelukkig is er niet zo’n lange wachttijd, binnen 20 minuten zitten we aan tafel. De steaks smaken heerlijk!

klik op de foto voor vergroting klik op de foto voor vergroting
klik op de foto voor vergroting

Na het eten gaan we terug naar het hotel waar we de koffers weer herindelen en inpakken. Jerry en ik wilden eigenlijk nog een gokje gaan wagen, maar besluiten toch maar op de kamer te blijven. We moeten morgenvroeg om 03:30 al opstaan, dus het lijkt ons verstandig om niet te laat te gaan slapen.


Foto's


Temperatuur van vandaag: 35°C, zonnig
Totale afstand van vandaag: -
Getankt: -