11 mei: Las Vegas - Düsseldorf

Helaas komt er weinig van slapen voor Jerry en mij. Als we rond 23.30 naar bed gaan, vallen we ondanks de muziek van de buren toch in slaap. Rond 01.30 worden we allebei wakker van geschreeuw en dichtslaande deuren in de kamer naast ons. De muziek staat loeihard! Na een tijd horen we dat mensen van de beveiliging de jongelui tot stilte manen, maar dat duurt helaas niet lang. Na een tijdje begint het gewoon opnieuw. Als het beveiligingspersoneel voor de 2e keer langskomt, wordt het stil. Pfff, gelukkig! Rond 02.30 kloppen 2 stomdronken meiden op de deur van de buren, maar blijkbaar doet er niemand open. Het gebonk wordt steeds harder en houdt maar niet op. Jerry en ik besluiten om maar uit bed te gaan. We hebben nog maar een klein uurtje voordat onze wekker gaat dus dat schiet niet op. Gelukkig slapen Michelle en Joshua wel overal doorheen. Als we gedoucht en aangekleed zijn, ruimen we voor de laatste keer onze koffers in. We maken de kinderen wakker en rond 04.15 staan Lilianne, Erik, Mathijs en Laurens voor onze deur. Zelfs zij hebben afgelopen nacht last gehad van het lawaai, terwijl zij toch een flink stuk verderop sliepen. Onze auto’s worden voorgereden, en binnen 5 minuten rijden we naar het grote autoverhuur gebouw. We leveren onze auto’s in en lopen naar de incheckbalies van Delta. Daar staat een flinke rij. Het gaat allemaal niet echt snel en het duurt ruim een uur voordat wij aan de beurt zijn om in te checken! We hopen dat we niet al te veel tijd kwijt zullen zijn bij de security, maar als we daar aankomen zakt de moed ons in de schoenen! Er staat een enorme rij! Laurens is bang dat we het vliegtuig niet zullen halen en moet er een beetje van huilen. Een medewerker ziet dit en vraagt hem wat er aan de hand is. Laurens vertelt de man dat hij bang is dat we ons vliegtuig zullen missen omdat de rij zo enorm lang is. De man vraagt wie er allemaal bij hem horen en laat ons prompt langs de zijkant door de security gaan! Binnen een paar minuten zijn we erdoorheen! We zijn er gewoon beduusd van. We nemen de tram naar de goede terminal en drinken koffie van Starbucks en eten ontbijt van Quiznos. We hebben nu immers tijd genoeg hiervoor. Na ruim een half uur kunnen we boarden. De vlucht naar Atlanta vertrekt precies op tijd.
Vanuit het vliegtuig hebben we mooi zicht op de Hoover Dam en de Grand Canyon.

klik op de foto voor vergroting klik op de foto voor vergroting

We hebben tijdens de ruim 4-uur durende vlucht regelmatig turbulentie. Vooral in de buurt van Atlanta waait het stevig. We landen iets vroeger dan gepland op Atlanta. Hier gaan we op ons gemak lunchen in de foodcourt. Voordat we het weten is het alweer tijd om aan boord te gaan van onze vlucht naar Düsseldorf.

klik op de foto voor vergroting klik op de foto voor vergroting

De vlucht duurt ruim 8 1/2 uur, en behalve Joshua en ik, kan er bijna niemand slapen. Om 07.30 landen we weer op het vliegveld van Düsseldorf. Nadat we alle koffers van de band hebben gehaald bellen we Park & Travel om ons naar onze auto’s te brengen. Ondanks het vroege uur is het toch al flink warm. We hoeven dus niet te wennen aan een al te grote overgang wat betreft het weer! Na een tijdje wachten worden we opgehaald met de shuttlebus die ons in 5 minuutjes naar de parkeerplaats brengt. We rijden in anderhalf uur weer naar huis. We hebben een fantastische vakantie gehad! Helaas zit het er weer op voor ons en moeten we morgen weer allemaal werken of naar school!

Wij willen hierbij graag iedereen bedanken voor de berichtjes die wij hebben gekregen in het gastenboek, per mail of per sms! Het is zo ontzettend leuk om ze te ontvangen!